Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du at vi bruker dem. Vil du vite mer om våre retningslinjer for personvern finner du de her.
Colligent

Bedriftsinkasso

Colligent har lang erfaring innen business-to-business inkasso. Vi lager skreddersydde løsninger og fleksible veier for at du skal få betalt for utestående fordringer så raskt som mulig.

Dessverre er det ikke uvanlig at selskaper ikke betaler regningene sine i tide. Derfor har Colligent en egen avdeling som spesialiserer seg på nettopp business-to-business inkasso.

Når du engasjerer oss får du en kontaktperson med spesialkompetanse innen din bransje og dens regelverk. På den måten kan vi behandle kunden på en profesjonell måte uten å risikere deres fremtidige forretningssamarbeid.

Juridisk kompetanse og forhandlingsferdigheter
Våre rådgivere håndterer daglig alt fra enkle inkassosaker til mer komplekse prosesser og bistår alltid med anbefalinger til tiltak basert på den aktuelle situasjonen. Dersom kunden skulle bestride kravet ditt, eller stille motkrav, har Colligent stor juridisk kompetanse og kan drive hele prosessen for at du skal få betalt for fordringen din.

Våre tjenester innen bedriftsinkasso dekker alt fra første fakturapåminnelse og løpende inkassohåndtering, til juridisk rådgivning og oppfølging.

Ta kontakt med oss så forteller vi mer om hvordan Colligent kan hjelpe deg med business-to-business inkasso.

Vil du vite mer om våre inkassotjenester?

  • Vennligst oppgi navn
  • Vennligst oppgi bedrift
  • Vennligst oppgi telefon eller e-post