Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du at vi bruker dem. Vil du vite mer om våre retningslinjer for personvern finner du de her.
Colligent

Purchased Debt – selg dine avskrevne fordringer

Har du avskrevne eller usikre fordringer som er oppført til null kroner i kundereskontroen? Ved å selge dem til oss kan du konvertere dem til reelle inntekter allerede i dag.

Colligents produktområde Purchased Debt spesialiserer seg på kjøp av fordringer som er avskrevne eller usikre. Vi kjøper fordringer rettet mot både enkeltpersoner og juridiske enheter, men det må alltid finnes et underliggende personlig betalingsansvar.

Vi er i dag en av Nordens største aktører innen området debt purchasing og kjøper løpende både små og store porteføljer av misligholdte fordringer. Alle de kjøpte fordringene håndteres på en profesjonell måte og i samsvar med det respektive lands lovgivning.

For at du skal føle deg trygg på samarbeidet med Colligent håndteres alle saker av erfarne saksbehandlere som tar vare på kundene dine på en måte som muliggjør fortsatt gode relasjoner, selv etter at du har solgt fordringene dine.

Hvorfor skal jeg selge fordringene mine?
Når du selger dine avskrevne fordringer til Colligent kan du frigjøre både kapital og interne ressurser som du kan reinvestere i virksomheten. I stedet for tidkrevende administrasjon og innkrevingskostnader sørger vi for at du får penger umiddelbart, som du ellers hadde måttet vente lenge på.

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi kan forbedre kontantstrømmen din gjennom å kjøpe dine avskrevne fordringer.

Vil du vite mer om våre inkassotjenester?

  • Vennligst oppgi navn
  • Vennligst oppgi bedrift
  • Vennligst oppgi telefon eller e-post