Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du at vi bruker dem. Vil du vite mer om våre retningslinjer for personvern finner du de her.
Colligent

Utenlandsinkasso

Colligent har mangeårig erfaring med å drive inkassovirksomhet mot utlandet, og sørger for at du får betalt, uansett på hvilket marked du bedriver handel. 

Du som på ett eller annet vis gjør internasjonale forretninger vet sikkert at det utenlandske markedet kan skille seg kraftig fra det norske. Kulturer og sedvaner, betalingsmoral og kommunikasjon fungerer ulikt i de ulike landene, noe som kan stikke kjepper i hjulene når du vil ha betalt for dine varer og tjenester.

Colligent har lang erfaring med ulike lands lover, regler og skikker, noe som gjør oss til en pålitelig inkassopartner å falle tilbake på når du ønsker å sikre at du får betalt for dine internasjonale leveranser. Vårt selskap Colligent i Sverige har erfaring med utenlandsinkasso på stort sett alle verdens markeder, og våre saksbehandlere finnes over hele verden.

Når du engasjerer Colligent får du en kontaktperson som tar ansvar for alle dine ærender, slik at du får betalt uten å måtte bekymre deg for hvilke markeder kundene befinner seg i.

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan Colligent kan hjelpe deg med utenlandsinkasso.

Vil du vite mer om våre inkassotjenester?

  • Vennligst oppgi navn
  • Vennligst oppgi bedrift
  • Vennligst oppgi telefon eller e-post