Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du at vi bruker dem. Vil du vite mer om våre retningslinjer for personvern finner du de her.
Colligent

Ledelsen

  • Jessica Orrmyr - CEO og Sjefsjurist
  • Jessica startet som sjefsjurist for Colligent Inkasso AB i august 2016. Hun tok juristeksamen på Handelshøyskolen i Gøteborg og ble ansatt av SVEFO Sverige AB under studietiden. Da SVEFO Sverige AB ble kjøpt opp av Collector AB fortsatte Jessica å arbeide i selskapet. Jessica jobbet deretter som prosessjurist på juridisk avdeling i 10 år innen hun tiltrådte rollen som sjefsjurist på Colligent Inkasso AB. Den 1.februar 2019 ble hun CEO for Colligent Inkasso AB.
  • Anna Kardell - Head of Collection B2B
  • Anna har bred erfaring innen Collectorkonsernet hvor hun har jobbet i mange ulike roller de siste sju årene. Anna har juristeksamen fra Lunds Universitet og startet sin karriere innen Colligent Inkasso AB som rådgiver i 2012. Anna avanserte til Team Leader i 2013 for så å bytte til Team Manager i 2014. I januar 2016 tiltrådte hun sin nåværende rolle som Head of Collection B2B innen Colligent Inkasso AB.
  • Erik Åkerman - Head of Sales
  • Erik har lang erfaring innen B2B-salg, kundebehandling og oppdragsinkasso. Han har jobbet i Collector-konsernet i syv år og startet sin karriere som Client Executive i Collector Bank. Deretter gikk han over til rollen som Key Account Manager hvor han hadde ansvar for Colligents største kunder. I dag er Erik salgssjef for Colligents tjenester i Norden.