Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du at vi bruker dem. Vil du vite mer om våre retningslinjer for personvern finner du de her.
Colligent

Ledelsen

 • Jessica Orrmyr - Managing Director & General Counsel
 • Jessica startet som sjefsjurist for Colligent Inkasso AB i august 2016. Hun tok juristeksamen på Handelshøyskolen i Gøteborg og ble ansatt av Svefo Sverige AB under studietiden. Da Svefo Sverige AB ble kjøpt opp av Collector AB fortsatte Jessica å arbeide i selskapet. Jessica jobbet deretter som prosessjurist på juridisk avdeling i 10 år innen hun tiltrådte rollen som sjefsjurist på Colligent Inkasso AB. Den 1.februar 2019 ble hun Managing Director for Colligent.
 • Heidi Nymoen Martinsen - Managing Director Norway & License Holder
 • Med lang erfaring fra bransjen, startet Heidi sin karriere i Collector-konsernet i 2008. Hun begynte som rådgiver og har hatt forskjellige stillinger innen utvikling og ledelse. Heidi tok eksamen og fikk personlig inkasso bevilling i 2010. I januar 2017 ble hun faglig leder i Colligent Norge og i januar 2019 fikk hun i tillegg ansvar for den daglige i driften i selskapet.
 • Anders Dahlin - Chief Operating Officer
 • Anders har sin bakgrunn innenfor transport- og logistikk bransjen. Han har jobbet hos Schenker siden begynnelsen av 1990-tallet og har lang erfaring med både kredittgivning og kreditthåndtering. Anders har i de seneste årene jobbet som Credit Manager i samme selskap. I juni 2019 tiltrådte han sin stilling som COO hos Colligent Inkasso AB.
 • Anna Kardell - Product Manager B2B
 • Anna har bred erfaring innen Collectorkonsernet hvor hun har jobbet i mange ulike roller de siste sju årene. Anna har juristeksamen fra Lunds Universitet og startet sin karriere innen Colligent Inkasso AB som rådgiver i 2012. Anna avanserte til Team Leader i 2013 for så å bytte til Team Manager i 2014. I januar 2016 blev hun Head of Collection innen Colligent og i januar 2018 tiltrådte hun sin nåværende rolle som Product Manager B2B.
 • Pia Krusén Eriksson - Product Manager B2C
 • Pia startet sin karriere hos Colligent AB i 2009 da hun tiltrådte rollen som Team Manager for egeninkasso hos Collector Bank. Pia har eksamen fra Förvaltningshögskolan og har studert både regnskapsføring og markedsføring på Handelshögskolan i Göteborg. Pia har bred og allsidig erfaring innenfor inkassofaget og har innehatt flere ulike roller i bransjen. Pia har også arbeidet som leder for forretningsutvikling i Colligent AB og vært ansvarlig for Colligents inkassovirksomhet i Norge og Finland. I desember 2018 tiltrådte hun rollen som Product Manager B2C.
 • Mats Dalklint - Product Manager Purchased Debt
 • Mats kom inn i Collector- konsernet i forbindelse med kjøpet av Electra Finans i 2006 og har siden arbeidet med inndrivelse av bankens kjøpte fordringer- Purchased Debts, først som saksbehandler, og senere teamleder. I 2012 ble han utnevnt til produktsjef, en stilling han fremdeles innehar. Mats har tidligere erfaring fra bank samt fra det statlige kredittselskapet Venantius AB. Han har eksamen i nasjonaløkonomi fra Lunds Universitet.
 • Erik Åkerman - Head of Sales
 • Erik har lang erfaring innen B2B-salg, kundebehandling og oppdragsinkasso. Han har jobbet i Collector-konsernet i syv år og startet sin karriere som Client Executive i Collector Bank. Deretter gikk han over til rollen som Key Account Manager hvor han hadde ansvar for Colligents største kunder. I dag er Erik salgssjef for Colligents tjenester i Norden.